“ L’Animació Sociocultural no és neutra!”

EL SAC, INVENTORA DE JOCS som una companyia que proposa una mirada singular envers els processos artístics i l’animació sociocultural.

Oferim una forma creativa d’entendre els espectacles, a través de les diferents tècniques artístiques i la relació que sorgeix amb els jocs, la participació i la comunitat protagonista. 

Volem descobrir quines possibilitats apareixen a través del joc i trobar el nostre llenguatge comunicatiu i expressiu.Fem xarxa sociocultural per anar filant El Sac i teixir projectes amb ànima transformadora.  

Volem visibilitzar i donar valor a l’Animació Sociocultural i la seva perspectiva transformadora envers les persones, la cultura, el lleure i el desenvolupament comunitari. Així doncs ens endinsem amb l’art com agent catalitzador per poder trobar en el procés vivencial els aprenentatges personals i grupals.

No ens aturarem fins que el món on vivim descansi sobre el respecte i la igualtat entre persones. Des de la perspectiva de gènere, la consciència del consum i la sostenibilitat ecològica fins a la lluita entre classes socials o la transformació d’un sistema neoliberalista que tant oprimeix la col·lectivitat.

No ens aturarem i anirem transformant mica en mica el nostre món, el nostre present, què és aquí on podem canviar. Amb una direcció clara d’actuar amb enfoc local cap a la consciència global i sostenible. Caminant amb coherència entre allò que sentim, pensem, diem i fem tot despertant el sentit crític.

No ens aturarem perquè volem dir i fer quelcom juntes, com a companyia, però sobretot com a família, comunitat, cultura i societat que som, doncs creiem fermament amb l’empoderament dels grups de persones i la lluita per assolir i donar resposta a les necessitats socials.

No ens aturarem perquè ens agrada crear, riure, estimar-nos i viure.
Esperem que et ressoni alguna paraula i que sumem, fem equip i cooperem per trobar aquest equilibri, aquesta pau i aquest amor en la societat que ens envolta i, sobretot, en nosaltres mateixes.

Salut i Jocs