“ L’Animació Sociocultural no és neutra!” EL SAC, INVENTORA DE JOCS som una companyia que proposa una mirada singular envers els processos artístics i l’animació sociocultural

Oferim una forma creativa d’entendre els espectacles, a través de les diferents tècniques artístiques i la relació que sorgeix amb els jocs, la participació i la comunitat protagonista. 

Volem descobrir quines possibilitats apareixen a través del joc i trobar el nostre llenguatge comunicatiu i expressiu.

Fem xarxa sociocultural per anar filant El Sac i teixir projectes amb ànima transformadora. 

Ens agrada inventar-nos cada dia i estimar el que fem amb les nostres mans. 

 

Volem visibilitzar i donar valor a l’Animació Sociocultural i la seva perspectiva transformadora envers les persones, la cultura, el lleure i el desenvolupament comunitari. 

Ens endinsem amb l’art com agent catalitzador per poder trobar en el procés vivencial  els aprenentatges personals i grupals.

 

No ens aturarem fins que el món on vivim descansi sobre el respecte i la igualtat entre persones. Des de la perspectiva de gènere, la consciència del consum i la sostenibilitat ecològica fins a la lluita entre classes socials o la transformació d’un sistema neoliberalista que tant oprimeix la col·lectivitat. 

No ens aturarem i anirem transformant mica en mica el nostre món, el nostre present, què és aquí on podem canviar. Amb una direcció clara d’actuar amb enfoc local cap a la consciència global i sostenible. Caminant amb coherència entre allò que sentim, pensem, diem i fem tot despertant el sentit crític.

No ens aturarem perquè volem dir i fer quelcom juntes, com a companyia, però sobretot com a família, comunitat, cultura i societat que som, doncs creiem fermament amb l’empoderament dels grups de persones i la lluita per assolir i donar resposta a les necessitats socials. 

 

No ens aturarem perquè ens agrada crear, riure, estimar-nos i viure. 

Esperem que et ressoni alguna paraula i que sumem, fem equip i cooperem per trobar aquest equilibri, aquesta pau i aquest amor en la societat que ens envolta i, sobretot, en nosaltres mateixes. 

 

Salut i Jocs